martes, 30 de octubre de 2012

Aquest és el mr. potato que hem fet en Samuel i jo. Seleccio: Una selecció vindria a ser assenyalar cualsevol cosa per poder maniobrar amb ella. Capa: Una capa és una imatge base en la que s'enganxen diferents seleccions

martes, 9 de octubre de 2012

L' ART

L'art, del llatí ars, es el concepte que engloba totes les creacions realitzades per el ésser huma per expressar una visio sensible aprop del món, ja sigui real o imaginari. Mitjançant recursos plàstics , lingüística o sonors, l'art permet expressar idees, emocions, percepcions i sensacions. la història indica que, amb l'aparició del homo sapiens, el art tenia una funcio ritual màgica o religiosa que amb el temps s'ha anat transformant. la definició del art ha anat canviant segons l'època o la cultura. Amb el renaixament italia del segle XV es distingueix entre el art i la artesania. L'artesa fabrica multiples obres mentres que l'artista crea obres uniques. La grecia antiga classifica 6 disciplines d'art: La dansa, la escultura, la musica, la pintura i la poesia( literatura). mes endavant s'ha introduit el 7 art, el cinema. La televisió, la moda, els videojocs...son altres disciplines avegades tambe considerades artistiques.

JPELIRROJO

Jpelirrojo es un noi que va neixer el 14 de novembre del 1985 a madrid, te un germa petit i una germana gran. Als 17 anys es va anar a '' la sierra'' per viuse amb el seu germa independentment. Avui en dia composa cançons i actua en difetens series de youtube i fa molts vlogs. En el 2011 va guanyar el premi al millor vloger de youtube i s' en va anar a nova york de premi.Acava de fer un anunci que ara s'emiteix en la televisio de ''worten''.

miércoles, 3 de octubre de 2012

martes, 2 de octubre de 2012

                                                      INTEL·LIGENCIES MÚLTIPLES
Jo crec que les intel·ligencies que puc tindre mes desenvolupades son la musical, ja que desde molt petit m'agrada molt cantar i escoltar tot tipus de musica, hi han molts artistes nous que ja fa temps que els coneixo pero com que son de youtube no el coneix molta gent, mario dickstroy (http://www.youtube.com/watch?v=B9FGCoSB_0Y&list=PLFE75A5DA7EBF90C9&feature=plcpv)
i jpelirrojo(http://www.youtube.com/user/jpelirrojo?feature=results_main).

Per altre lloc tambe tinc intel·ligencia cinetica ,que consisteix en la del moviment, per que practico bastants esports i tinc bastants idols, com 'Sergio maravilla martinez' gran boxejador(millor del mon) i tambe a ' Timo boll' jugador de tenis taula (2 del mon)